Academic Visions: The Future of Classroom Instructions

Academic Visions: The Future of Classroom Instructions

Dezember 26, 2021 0 Von admin

Γιατί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα γίνει ο κανόνας?

 

Η ευχαρίστηση να περπατάς στην τάξη και να απολαμβάνεις μια κανονική σχολική μέρα με τα παιδιά σου είναι κυρίως μια φιλανθρωπική εμπειρία του παρελθόντος. Αυτή είναι μια τρομακτική σκέψη, αλλά είναι μια αναπόφευκτη, πλησιέστερη ακαδημαϊκή πραγματικότητα. Οι συνηθισμένες οδηγίες της τάξης μπορεί να κατευθύνονται προς μια καθοδική σπείρα.

Μια μέση σχολική μέρα αποτελούταν κάποτε από θετικές προσδοκίες. Οι δάσκαλοι υποδέχτηκαν με πολλά μεταμορφωτικά χαμόγελα και αγκαλιές. Η μάθηση στην τάξη ήταν πολύ αναμενόμενη χωρίς την ανησυχία της κοινωνικής απόστασης ή της συγκάλυψης. Η αλληλεπίδραση με τους συνομηλίκους ήταν μια εκ των υστέρων σκέψη καθώς οι δάσκαλοι προετοίμαζαν τους μαθητές για απεριόριστη ομαδική μάθηση.

Τώρα οι μέρες μας αποτελούνται από χαιρετισμό μαθητών των οποίων τα χαμόγελα και οι ανοιχτές αγκαλιές κρύβονται λόγω των αγωνιών και των πρωτοκόλλων του Covid-19. Υπάρχει μια αίσθηση αβεβαιότητας ως προς το εάν όλοι θα περάσουν με ασφάλεια μια δεδομένη μέρα ή εάν μια ολόκληρη τάξη ή σχολείο θα πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Ωστόσο, από τη στιγμή που καταλάβουμε ότι θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτές τις αλλαγές και να προσαρμόσουμε το στυλ διδασκαλίας μας, η ακαδημαϊκή μηχανή πρέπει ακόμα να αυξήσει στο έπακρο την εκπαιδευτική ισχύ της.

Οδηγίες για την τάξη

5 Αλλαγές που θα επηρεάσουν τις μελλοντικές οδηγίες της τάξης

Η σύγχρονη τάξη θα αλλάξει δραματικά λόγω του covid-19 και των συνεχών παραλλαγών του που αναμένονται τους επόμενους μήνες και χρόνια. (Τα εμβόλια δεν είναι θεραπείες, αλλά αποτρέπουν τα φάρμακα μέχρι να ανακαλυφθεί μια πραγματική θεραπεία.)

Πρωτόκολλο Covid-19: Κοινωνική Αποστασιοποίηση

Η κοινωνική απόσταση είναι μια σημαντική αλλαγή που εμποδίζει την κοινωνική οικειότητα στην τάξη. Οι μαθητές δεν θα μπορούν πλέον να αγκαλιάζουν χωρίς υποψία ότι οι συνομήλικοί τους μπορεί να έχουν τον επίφοβο ιό και να τους στείλουν όλους στο σπίτι.

Πρωτόκολλο Covid-19: Συγκάλυψη

Οι δάσκαλοι θα συμφωνήσουν ότι το να φοράς μάσκα όλη την ημέρα είναι πολύ άβολο. Αλλά το κάνουμε για τους μαθητές μας καθώς και για τους συνομηλίκους μας. Η κάλυψη παρεμβαίνει στη φυσιολογική αναπνοή. Αυτός είναι ο λόγος που τα σχολεία επιτρέπουν στους μαθητές να βγάλουν τη μάσκα έξω. Δύο διαλείμματα ανατίθενται σε μια σχολική ημέρα: μία το πρωί και μία μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Υβριδική ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Η ένταση του covid-19 και των παραλλαγών του έχει αναγκάσει τις περιοχές σε όλη την Αμερική σε μοντέλα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, είτε σε υβριδικό μοντέλο είτε σε εντελώς εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αυτή η ακαδημαϊκή πραγματικότητα ήταν μια ευλογία και μια κατάρα.

Οι γονείς έχουν εμπλακεί περισσότερο στην εκπαίδευση των παιδιών τους. Οι γονείς έχουν επίσης εξοικειωθεί περισσότερο με τη λειτουργία της τεχνολογίας στον ρόλο της εκπαίδευσης του παιδιού τους. Αυτά είναι θετικά συμπεράσματα. Ωστόσο, οι γονείς βρίσκονται βουτηγμένοι σε πρόσθετο άγχος.

Καθώς δεν είναι τεχνολογικά γνώστες, οι γονείς δεν μπορούν να χειριστούν βιβλία χρωμίου ή να κατανοήσουν πώς να τους ρυθμίσουν τα παιδιά για οδηγίες ζουμ.

Οι δάσκαλοι έχουν επίσης απογοητευτεί με την τεχνολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ειδικά όταν χαλάει και ολόκληρη η τάξη μένει σε αδιέξοδο. Υπολείπονται σε ακαδημαϊκούς ή ενδιαφέρονται λιγότερο για την εκπαιδευτική μάθηση.

Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει κανόνας τόσο για τους δασκάλους όσο και για τους γονείς εάν η εκπαίδευση πρόκειται να ευδοκιμήσει τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες. Τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς πρέπει να αποδεχτούν το γεγονός ότι η εξ αποστάσεως ή η υβριδική μάθηση έχει εδραιωθεί στις μελλοντικές οδηγίες στην τάξη.

Επιδημία Αναπληρωτών Δασκάλων

Ένας άλλος λόγος που οι περιφέρειες θα κινηθούν προς την υβριδική ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι η έλλειψη αναπληρωτή δασκάλου, μετά την πανδημία. Η υποκατάστατη διδασκαλία ήταν πάντα μια πρόκληση, ακόμη και πριν από την προ-πανδημική ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, η έλλειψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών έχει πολλαπλασιαστεί. Οι περισσότεροι αναπληρωτές δάσκαλοι φοβούνται να μπουν σε μια τάξη, ενώ πολλοί άλλοι έχουν συνταξιοδοτηθεί και δεν παίζουν για να επανέλθουν στο επάγγελμα.

Ελλείψεις δασκάλων

Πριν από την πανδημία, πολλοί δάσκαλοι εγκατέλειπαν το επάγγελμα και πήγαιναν σε άλλες βιομηχανίες, απλώς ξεφύγουν από το άγχος και την πίεση της διαχείρισης μιας τάξης με προκλητικούς μαθητές.

Παρουσιάζοντας την τρέχουσα πραγματικότητα του Covid-19, πολλοί δάσκαλοι έχουν συνταξιοδοτηθεί ή εγκαταλείψει το επάγγελμα όλοι μαζί. Η τάξη είναι πολύ πιο δύσκολη. Οι μαθητές βρίσκονται στη διαδικασία προσαρμογής για να επιστρέψουν στην τάξη, και σε πολλές περιπτώσεις, οι προσαρμογές είναι πολύ αγχωτικές και χαοτικές για τους δασκάλους που εξακολουθούν να αγαπούν την εκπαίδευση.

Εάν το περιβάλλον της τάξης συνεχίσει να βιώνει αβεβαιότητα, περιορισμούς, σύγχυση και χάος, η εξ αποστάσεως μάθηση θα γίνει ένα διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις περιφέρειες και τους εκπαιδευτικούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Προσαρμογές που είναι απαραίτητες για να αγκαλιάσουμε το μέλλον των οδηγιών στην τάξη

Τώρα για να συμμετάσχουν και να προχωρήσουν στο μέλλον των οδηγιών στην τάξη, οι δάσκαλοι, οι μαθητές και οι γονείς πρέπει να αναγνωρίσουν ότι τα πράγματα δεν θα επανέλθουν ποτέ στο φυσιολογικό και ότι η εκπαίδευση στις προσωπικές οδηγίες θα είναι ασταθής.

Ωστόσο, οι δάσκαλοι πρέπει να αναγνωρίσουν ότι είναι πιο πολύτιμοι από ποτέ για να βοηθήσουν στη μεταμόρφωση της ζωής των μαθητών. Η παροχή στους μαθητές ποιοτικής εκπαίδευσης εξακολουθεί να είναι δική μας ευθύνη. Η επόμενη γενιά μαθητών πρέπει να έχει σταθερή λαβή για την κατεύθυνση της εκπαίδευσης και την επιτυχία του έθνους τα επόμενα χρόνια.

Να χαίρεστε τους μαθητές σας

Το καλύτερο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι δάσκαλοι είναι να απολαμβάνουν τους μαθητές και τους συμμαθητές τους. Γεμίστε την ατμόσφαιρα της τάξης με χαρά και έμπνευση κάθε μέρα. Οι μαθητές το έχουν ανάγκη. Το προσωπικό το χρειάζεται. Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα το χρειάζεται.

Το μέλλον της διδασκαλίας στην τάξη δεν χρειάζεται να είναι ζοφερό. Οι δάσκαλοι έχουν τη δύναμη να μετατρέπουν αρνητικά και θετικά όταν πρόκειται για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς. Η αγάπη και η έμπνευση κατακτούν κάθε αίσθηση άγχους και αβεβαιότητας. Πρέπει να επικρατήσουμε.

Εμπνέετε τους συνομηλίκους σας καθημερινά

 

 

 

The post Academic Visions: The Future of Classroom Instructions appeared first on Edu-Power.