Ανακτώντας την εμπιστοσύνη στη διδασκαλία, ειδικά σε μια πραγματικότητα του Covid-19

Ανακτώντας την εμπιστοσύνη στη διδασκαλία, ειδικά σε μια πραγματικότητα του Covid-19

Januar 3, 2022 0 Von admin

Οι προκλήσεις της εξ αποστάσεως μάθησης και διδασκαλίας σε μια πραγματικότητα του Covid-19 έχουν επηρεάσει αρνητικά τους εκπαιδευτικούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για περισσότερα από 2 χρόνια.

Η εμπιστοσύνη στη διδασκαλία, στις περισσότερες περιοχές, είναι στα όρια της ανυπαρξίας. Το άγχος που έρχεται με τη διδασκαλία σε μια τέτοια πραγματικότητα γίνεται χειρότερο και οι περισσότερες περιφέρειες, αβέβαιες για τις καθημερινές μολύνσεις Covid-19, κλείνουν ξανά.

Φανταστείτε πώς θα είναι όταν οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επιστρέψουν ξανά στις τάξεις χωρίς παιδιά να φορούν μάσκες και χωρίς περιοριστικά πρωτόκολλα πανδημίας.

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα ορατά χαμόγελα και τις ενθουσιώδεις δονήσεις των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών, αλλά ο δρόμος προς την ανάκαμψη φαίνεται να είναι μακρύς και μακρύς.

Αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι μεγάλες ελπίδες πρέπει να διατηρηθούν. Η υπομονή, η ευελιξία και η τήρηση του πρωτοκόλλου θα επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς να ξεπεράσουν αυτές τις πανδημικές προκλήσεις και να ανακτήσουν ξανά την εμπιστοσύνη τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σύγχρονος Δάσκαλος

CDC Η γνώση, η διοικητική δημιουργικότητα και τα αποτελεσματικά εργαλεία διδασκαλίας θα παρέχουν στους δασκάλους την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουν να παρέχουν στους μαθητές ποιοτική εκπαίδευση.

Διδάσκω 26 χρόνια και έτσι γνωρίζω τις δυσκολίες εκπαίδευσης των μαθητών σε δύσκολες συνθήκες. Η νίκη είναι μόνο μια προοπτική μακριά.

Ανακτώντας την αυτοπεποίθηση με τη σωστή προοπτική

Η σωστή προοπτική ξεκινά με την αποδοχή ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα. Μόλις καταλάβουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά στην αλλαγή, είμαστε ελεύθεροι να ανακαλύψουμε ιδέες και τρόπους για να κάνουμε πράγματα.

Κατανοήστε ότι εξακολουθείτε να είστε εκπαιδευτικός και το μέλλον των μαθητών σας εξακολουθεί να εξαρτάται από το πώς θα προσεγγίσετε τη νέα πραγματικότητα της πανδημίας. Αν δουν ότι είστε ακόμα ενθουσιασμένοι με αυτά και τα ακαδημαϊκά τους επιτεύγματα, θα εμπνευστούν.

Αφήστε την αυτοπεποίθηση του δασκάλου σας να λάμψει

Ασχολήστε τους μαθητές σας. Παίξτε μαζί τους. Μίλα τους. Προκαλέστε τους να είναι δυνατοί και ξεπεράστε τα ακαδημαϊκά εμπόδια που φαίνεται να στέκονται εμπόδιο στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Το πρωτόκολλο της τάξης δεν χρειάζεται να περιορίζει τη χαρά της διδασκαλίας. Εσείς ως εκπαιδευτικός αλλάζετε το παιχνίδι, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Έχετε τη δύναμη να δείξετε στους μαθητές ότι μπορούν επίσης να ευδοκιμήσουν κατά τη διάρκεια του Covid-19, είτε στην τάξη είτε σε απόσταση.

Οι μαθητές κοιτάζουν τους δασκάλους. Αν τους δείξουμε αφοβία μπροστά στην πανδημία, μπορούμε όχι μόνο να τους εμφυσήσουμε εμπιστοσύνη, αλλά και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη διδασκαλία μας.

Το όφελος της διδασκαλίας με αυτοπεποίθηση περιλαμβάνει:

  • Μαθησιακός ενθουσιασμός
  • Ενδιαφερόμενοι Φοιτητές
  • Ποιοτική Κατανόηση

Ο μαθητής θα σας εκτιμήσει όταν νιώσει το πάθος σας για τα θέματα, τα θέματα ή τα θέματα που διδάσκετε. Το μυαλό σας δεν είναι πλέον θολωμένο από τον φόβο της τήρησης των πρωτοκόλλων ή των κατευθυντήριων γραμμών για την πανδημία που επιβάλλονται από το CDC.

Λιγότερος φόβος σημαίνει αυξανόμενη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στους μαθητές σας στην τάξη, καθώς και σε ολόκληρο το μαθητικό περιβάλλον.

Διαδώστε Χαρά! Απορρίψτε τον φόβο!

The post Ανακτώντας την εμπιστοσύνη στη διδασκαλία, ειδικά σε μια πραγματικότητα του Covid-19 εμφανίστηκε πρώτα στο Edu-Power.